MIXED KITCHEN 020

MIXED KITCHEN 020 Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 740 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mixed Kitchen 020. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 22:49 Het eten was erg lekker,
28 jun 2022 om 22:34 The food was good. I ordered it for 17.45 and it arrives 18.15 = 30 min. delay! Not nice! Have a nice evening.
25 jun 2022 om 19:11 Eten was super lekker en bezorging snel en vriendelijk.
12 jun 2022 om 11:12 Duurde behoorlijk lang en drinken zat er niet bij.
11 jun 2022 om 22:36 Loaded fries Chickenstrips !!
11 jun 2022 om 13:53 Ik heb vooraf gebeld naar de zaak en de mevr gaf duidelijk aan dat het een uur zou duren.. het eten kwam iets eerder aan. Het is warm aangekomen en het was heerlijk. Je kan 1 portie makkelijk delen. Ik zal vaker bestellen!
9 jun 2022 om 11:10 Goeie gerechten en snelle koeriers
8 jun 2022 om 22:30 Ik heb 2 uur moeten wachten voor mijn bestelling. Nooit teruggebeld voor een compensatie, zoals beloofd.
8 jun 2022 om 21:15 Lekker gegeten!
8 jun 2022 om 9:03 Het broodje van de kipburger was helemaal "zompig" van de hoeveelheid saus die er op zat en ingetrokken was. Ook veel saus in het doosje waar de burger in zat.
5 jun 2022 om 21:25 Ik heb 2 uur op m'n eten gewacht terwijl het 1,5u zou duren.
1 jun 2022 om 22:50 Na ruim 1,5 uur wachten Gebeld met mixed kitchen bleek dat bezorger mijn bestelling bij het verkeerde adres had afgeleverd. Binnen 15 min zou ik mijn bestelling ontvangen (vers klaargemaakt) Bezorger kwam 5min na mijn tel. Met koud eten... erg jammer