MIXED KITCHEN 020

MIXED KITCHEN 020 Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 637 beoordelingen
24 jan 2022 om 17:32 a bit late, but the food was nice. i wouldn't really recommend the salmon as it was quite dry but anything else i've had was super nice, like the mixed pasta. portion enough for 2. the ginger beer was not the kind i expected, maybe u can specify it.
24 jan 2022 om 15:17 Gisteren besteld. Wauw wat een eten , met heel veel passie en liefde gemaakt. Iets aan de duurdere kant, maar je krijgt wel echt waar voor je geld. Doe nooit reviews , maar deze wauw. Dit is de 2e keer dat ik bestel en het is van hoog niveau dit!!!
23 jan 2022 om 19:46 Bij de bestelling de pasta vergeten, naar de zaak gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan en werd binnen een halfuur bezorgd met een gift (extra drinken) als excuses. Superlief.
23 jan 2022 om 8:35 Eten was heerlijk en het was optijd bezorgd
22 jan 2022 om 16:27 Zalm was teveel door gebakken, was meer een baksteen. voor de rest was het lekker
20 jan 2022 om 21:30 Heeerlijk!!
20 jan 2022 om 19:38 Vega cheeseburger en pasta besteld en beide echt ontzettend lekker!
16 jan 2022 om 2:07 Te veel kaas iets te wijneg BBQ kip stukjes bezorging binnen de aangegeven tijd tot de volgende keer.
14 jan 2022 om 23:28 Vlees mag wel meer in balans met de hoeveelheid patat. Verder lekker. Aanrader!!
14 jan 2022 om 10:08 Het eten was hartstikke lekker. Levertijd was best snel en het eten was nog warm. De portie was ook heel veel dat ik makkelijk met twee eruit kon eten. Het eten was overal goed! Ik zal zeker nog een keer bestellen
10 jan 2022 om 16:39 Voor de 2de x Loaded fries mixed besteld en gevraagd om minder worst en meer kip. Bij aankomst zat er helemaal geen worst in dus telefonisch contact gehad. De worst werd aangeleverd en ik kreeg een gratis blikje. Echt top service en super lekker! ♡
9 jan 2022 om 22:17 Pasta bbq kip was lekker. Veel pasta maar kip was wel heel erg weinig.