MIXED KITCHEN 020

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mixed Kitchen 020. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 8:57 Bezorger ging op een bankje bij de ingang liggen ipv de bestelling bij de ingang af te leveren
14 mei 2024 om 1:04 Eerste keer besteld en zeer tevreden. Volle portie en lekker!!!
11 mei 2024 om 22:46 Was weer super lekker !!!
9 mei 2024 om 0:59 Meer dan 2u gewacht inmiddels 3u. Jullie hebben good food maar dit kan echt niet.
7 mei 2024 om 21:34 Heerlijke maaltijd en bezorgtijd op afgesproken tijd
7 mei 2024 om 4:23 Helemaal top!!!
4 mei 2024 om 20:21 Kwaliteit gaat steeds achteruit. Vroeger was het lekkerder en bezorgde ze sneller. Nu krijg je een slappe loaded fries met verbrande kip waar je 2 uurtjes op moet wachten. Zeer zeer teleurstellend Hot wings besteld die helemaal nat en zacht aankwmn
3 mei 2024 om 13:39 Het was verkeerd geleverd. Ik had mijn adres verandert, maar toch weer het oude adres aangenomen
1 mei 2024 om 7:44 Snel bezorgd ik werd zelfs gebeld dat ie er was.. mijn schuld had de verkeerde besteld maar toch gegeten volgend x de goede bestellen :)
28 apr 2024 om 19:36 Wanneer je nu eindelijk weet waar het eten altijd lekker blijft….. food was amazing. Mixed box en burger waren rijk gevuld.
26 apr 2024 om 20:16 Afwisseld in smaak, supersnel bezorgd. Nice dat t vlees halal is.
21 apr 2024 om 19:00 This restaurant is a real joke, I ordered food 2 hours ago and it hasn't arrived yet. In addition, there is no contact with the restaurant, and according to the application, food should be served at 5:36 p.m. It's 6:40 p.m. and I haven't seen any foo